Registrera konto på Matchi

SÅ HÄR BOKAR DU BANA hos Åmåls Tennisklubb!
Bokning av banor sker via webbokningssystemet
1. Om Du inte redan har ett användarkonto så ska du ”registrera ett konto” på www.matchi.se. Du kan antingen skapa ett konto genom att besöka www.matchi.se eller genom att ladda ned appen. Fyll i namn e-postadress och lösenord.
2. Du kommer sedan få ett aktiverings-mail från Matchi.se och ombedes att aktivera ditt användarkonto.
3. Välj Åmåls Tennisklubb som Din favoritklubb, och bli medlem för att få ett flertal förmåner och bästa priserna. Klicka på ”bli medlem” och ansök om medlemskap som gäller både för Åmåls Tennisklubb och Åmål Padel Club.
4. När registreringen av ditt konto är klart är du redo att boka tider online på önskad tid på någon av våra banor i Rackethallen eller våra banor utomhus. Vid bokning fås en dörrkod för att komma in i hallen eller banan utomhus.
5. Du betalar med kontokort eller via klippkort / presentkort som kan köpas och betala ”bantider med detta online. Via MATCHi kan du även söka spelpartners på din nivå m.m.
6. Nu är det bara att logga in och börja boka på Matchi.se.
Genom Ditt konto på MATCHi kan Du få överblick över bokningar, bli medlem i Åmåls Tennisklubb / Åmåls Padel Club, köpa Klippkort-, Presentkort- Friskvårdsbidrag, göra avbokningar, se passerkoder m.m.
Större bokningar eller företagsevent görs via Mail till: This is a mailto link.
Bokningssystemet Matchi finns hos ett stort antal anläggningar i Sverige så möjligheter finns att boka speltider på många olika orter.
Åmåls Tennisklubb / Åmål Padel Club
Uppdaterad: 15 APR 2021 14:35 Skribent: Kennet Andersson