Utebanorna

Pris per timme bokning Padel ute:

250:-/ Tim kl. 06.00 - kl.16.00 vardagar, samt kl.22.00 - kl.24.00 alla dagar.
350:-/ Tim kl.16.00 - kl.22.00.
350:-/Tim lördag o söndag kl.06.00 - kl.22.00.
160:-/Tim vardagar dagtid kl.06.00 - kl.16.00 kan ansökas i Matchi av juniorer som 18 år och yngre och är medlemmar i Åmåls Tennis / Åmål Padel Club.

För spel på grusbanorna utomhus gäller följande!

För alla medlemmar med betalt spelpass för sommarsäsongen fås rätten till en fast vald timme per vecka under hela sommarsäsongen, dock ska alla som spelar på banan på en bokad fast säsongstid ha löst spelpass, man har ensamrätt till sin egen speltimma varje vecka. Spelförbud råder på banorna när Åmåls Tennisklubb arrangerar tävlingar. Banorna är öppna i regel från maj-spetember beroende på vädret.

Spelpass köpes på kansliet:

Spelpass senior: 500:-       Spelpass junior: 300:- (Gäller kl.07.00-16.00 alla dagar)

OBS: Alla som spelar på banan på en fast bokad säsongstid ska ha löst spelpass!

Löstimmar kan bokas via www.matchi.se:

Medlem: 100:-/tim, icke medlem: 200:-/tim, Junior: 50:-/tim (Gäller kl.07.00-16.00 alla dagar)

Regler för utebanorna.

Banorna får beträdas endast med tennisskor eller innegympaskor, absolut inte med joggingskor, fotbollsskor, grova uteskor eller liknande.

Om banan kan misstänkas vara för blöt, efter tex. regn så får den inte beträdas (hör gärna med ansvariga från ÅTK).

Efter varje speltimme ska banan sopas ända ut till staketet och linjerna sopas, är man först på dagen att använda banan så måste banan sopas även innan spelet börjar.

Skräpa inte ned utan håll banorna rena och snygga!

Nu går det även att hyra frisbee vid utebanorna för en runda på frisbeegolfbanan, hyrkostnad: 20:-/st.

Uppdaterad: 03 MAJ 2018 09:08 Skribent: ÅTK