Nyheter från SDF

Lidköpingsgymnasiet erbjuder två besöksdagar där man får besöka skola, tennishall och få ytterligare information av tränare och skolpersonal. Besöksdagarna är 16 och 30 november.

Nya Värmländska tränare

(2021-09-27 11:05)
I helgen genomfördes andra helgen av TGU 1 i Hammarö.

Under helgen avgjordes Pirres Pokal och Sofias Cup i Norrköping.

Thrillern i Borås

(2021-09-06 12:35)
På söndagen spelades utbytesmatchen mellan SvTF Väst mot SvTF Göteborg i Borås. Det skulle bli en rysare ända in i slutminuterna och inte ens Hitchcock skulle kunna skapa mer spänning.

Förra helgen avgjordes Regionmästerskapen utomhus på tre orter.

Västserien

(2021-07-14 11:42)

Under veckan har riksfinalen i Next Generation avgjorts. Som vanligt blev det en stor tennisfest för alla.

Äntligen är sommaren här och Folkhälsomyndigheten sänker kraven för restriktionerna. Detta innebär att vi kan planera spel för Regionmästerskapen utomhus och Västserien inomhus.

Redan innan sommaruppehållet så är det klart när tränarutbildningarna kommer äga rum.

Smittskydd Värmland skärper restriktionerna p.g.a. ökad smitta av Corona.

Regionfinalen är avgjord!

(2021-06-07 18:00)
Under helgen avgjordes regionfinalen i Elite Hotels Next Generation. Förutom tennisfest så visade vädret vara på sin allra bästa sida med sol och lagom varmt.

I helgen spelas regionfinalen i Next Generation. Vi spelar på tre orter och ett bra startfält innebär att vi spelar på 15 banor samtidigt under lördagen för att genomföra tävlingen.

Folkhälsomyndigheten har beslutat om nya allmänna råd som nu möjliggör för barn och unga (födda 2002 och senare) att delta i enstaka matcher och tävlingar utomhus.

Svenska Tennisförbundet hade sitt ordinarie årsmöte på lördagen. Åsa Hedin fick nytt förtroende som ordförande. Och Karlstads Tennisklubb fick ta emot utmärkelsen Mackes Trofé.

E-post: info@amalstk.se