Nyheter från SDF

På fredagen öppnade Svenska Tennisförbundet upp för frågestund på Facebooksidan ”Svensk Tennis” där generalsekreterare Christer Sjöö svarade på frågor ställda av personer runtom i tennis-Sverige. Se livesändningen i efterhand

Västtouren uppdaterad

(2020-04-01 09:22)
Nu är Vättouren uppdaterad så gå nu i och kolla hur ni alla ligger till. Både individuella och klubbtävlingen är uppdaterad.

Den 27 mars beslutade regeringen att införa förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med över 50 personer. Det nya förbudet gäller från den 29 mars och tills vidare.

På grund utav det pågående Corona utbrottet har Svenska Tennisförbundet Väst styrelse tagit beslut om att ställa in alla våra aktiviteter under mars och april månad. Styrelsen har också beslutat att senarelägga årsmötet 2020.

Regionmästerskapen kommer att spelas som planerat. Vi följer självklart folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Information Coronavirus

(2020-03-11 22:35)
Svenska Tennisförbundet Väst kommer följa de anvisningar som folkhälsomyndigheten rekommenderar. Det innebär att sammankomster med över 500 personer ska undvikas.

Inspirerande regionläger

(2020-03-10 15:14)
Under helgen arrangerade Svenska Tennisförbundet Väst 8 stycken regionläger runt om i hela regionen. Målgruppen var 11-14 år.

RM lottning

(2020-03-10 10:42)
Nu kan ni se lottningen lättare för RM här för både tävlingen i Kristinehamn och i Lidköping

Svenska Tennisförbundet Väst i samarbete med regionerna Svenska Tennisförbundet Göteborg och Svenska Tennisförbundet Öst samt Svenska Tennisförbundet önskar bjuda in till en barn och ungdomskonferens i Vänersborg helgen 17-18 april.

Carl-Hampus Karnell Skövde Tennisförening har vunnit den första utmärkelsen som delas ut i kategorin årets Fair Play spelare 2019!

Årets Arena Tennis kommer att vara så mycket mer än bara själva tävlingen. Under två dagar 17- 18 april kommer vi i samarbete med Svenska Tennisförbundet, Svenska Tennisförbundet Göteborg och Svenska Tennisförbundet Öst

Helgen 6-7 mars spelar Sverige kvalmatch mot Chile där vinnande nation får spela slutspelet i Madrid!

Årets Serieklubb 2019

(2020-01-30 08:17)
Årets serieklubb 2019 är nu helt färdigräknad! Alingsås Tennisklubb som är en stor inspiratör för andra föreningar vid seriespel tog hem titeln år 2019! Vilken position fick övriga föreningar?

Västtouren klubbtävling

(2020-01-24 05:43)
Nu är västtourens klubbtävling för 2019 färdigräknad och vi vill gratulera Lidköpings Tennisklubb som vann.

Svenska Tennisförbundet Väst bjuder in till årsmöte lördagen den 21 mars på Quality Hotell i Vänersborg.

E-post: info@amalstk.se