Nyheter från SF

Kroatien, Ungern och Slovenien. Det är Sveriges motståndare i Fed Cup-gruppspelet i februari.

Det blev en tung svenskdag när huvudtävlingen av Australian Open inleddes. Johanna Larsson och Elias Ymer föll båda i öppningsrundan.

För första gången sedan 2015 tar Elias Ymer plats i startfältet i en Grand Slam-huvudtävling.

Elias Ymer är framme i kvalfinal i Australian Open. Matchen har skjutits upp till söndagen på grund av regn.

Vilken start på det nya tennisåret! Caijsa Hennemann summerar de två första veckorna med två internationella turneringssegrar på hemmaplan.

Årets första Grand Slam började på bästa sätt för svensk del. Elias Ymer är vidare i kvalet.

Uppflyttning i fjol. Om en månad väntar ett nytt Fed Cup-äventyr för Sveriges tennisdamer i grupp 1. Kapten Mattias Arvidsson har nominerat tre av fyra spelare i det svenska laget.

Det nya tennisåret inleddes traditionsenligt med spel i SALK Open. Nu är sista matchbollen slagen i den 112:e upplagan av turneringen.

Anmälan till veteran-SM

(2018-01-04 10:44)
16-25 februari spelas veteran-SM inomhus med Linköpings TK som värd. Anmälan stänger 21 januari.

Johanna Larsson inledde tennisåret 2018 med seger, men fick se sig besegrad i andra omgången i Auckland.

Live från SALK Open

(2018-01-02 12:12)
I dag, tisdag, följer ni SALK Open-finalerna (14 och 16) live på Sportway.se.

På annandagen drar spelet i SALK Open igång.

"Huvudsaken är att vi alla arbetar tillsammans och känner att vi förbättrar svensk tennis dag för dag för alla våra medlemmar", skriver ordförande Thomas Wallén i sin julhälsning.

Vår ordförande Thomas Wallén har accepterat en förfrågan att ingå i ITF / ATP Men’s Circuit Committee. Kommitténs uppgift är att främja och utveckla samarbetet mellan Internationella tennisförbundet (ITF) och den professionella organisationen för her

Årsmöte 2018

(2017-12-13 15:34)
2018 års förbundsmöte med konferens äger rum den 20-21 april i Båstad. Separat kallelse skickas ut till röstberättigade SDF (regioner).

Brandt 300dpi