Nyheter från SF

Elitserietabellerna är extra trevlig läsning för Fair Play TK, som toppar båda listorna.

KLTK upp på finalplats

(2018-11-20 21:58)

Dubbelparet Stefan Olsson och belgaren Joachim Gerard, Belgien, var nära att knipa titeln i UNIQLO Wheelchair Doubles Masters.

Nya vinster för topptrion

(2018-11-18 20:09)
Tre omgångar spelade – tre lag med full pott. GLTK, Fair Play TK och Elfsborg Tennis levererade nya vinster i söndagens omgång i herrarnas elitserie.

Starka Fair Play TK går mot en ny SM-final på damsidan. Mästarna tog sin fjärde raka seger i elitserien, samtidigt som Helsingborgs TK fick förstärkning av Johanna Larsson i jakten på en finalplats.

Stefan Olsson är tillsammans med belgaren Joacim Gerard klar för semifinal i UNIQLO Wheelchair Doubles Masters. I semifinalen väntar Gustavo Fernandez/Gordon Reid.

Tre lag har full pott efter två spelade omgångar i herrarnas elitserie: Fair Play TK, GLTK och Elfsborg Tennis.

En tredjeplats i fjol. På onsdagen inledde Stefan Olsson och Joachim Gerard titeljakten i 2018 års UNIQLO Wheelchair Doubles Masters där säsongens bästa dubbelpar möts.

Efter en tung start på damernas elitserie har nykomlingen Enskede LTK plockat poäng i två raka matcher. I laget finns bland annat en spelare som tillhör världseliten – men inte i tennis.

Svenska Spel har delat ut årets ”gräsrotspengar” för att stödja ungdomsidrotten. Av 50 miljoner hamnar 387 439 kronor hos svenska tennisklubbar.

Vill du kombinera tennis med studier? Nu är ansökan öppen till NIU med studiestart HT 2019.

Jacqueline Cabaj Awad, Elias Ymer och Stefan Olsson – i helgen fick svensktrion fira nya internationella titlar.

Två lag har full pott efter två spelade omgångar i damernas elitserie: Fair Play TK och Helsingborgs TK.

Sex av de sju senaste säsongerna har Fair Play TK:s herrar korats till svenska lagmästare inomhus. Malmölaget inledde jakten på ett nytt guld med seger i premiären, men fick ingen enkel resa mot nykomlingen Örebro TK.

Premiären av årets elitserie slutade med segrar för Fair Play TK, Helsingborgs TK, KLTK och Tabergsdalens TK.

Brandt 300dpi

E-post: info@amalstk.se