Nyheter från SDF

Till hösten erbjuder Svensk Tennis Väst 2 tränar utbildningar och en tävlingsledarutbildning. Det går bra att anmäla sig redan idag!

I helgen genomfördes avslutnings läger för projekt klubbträffen som är ett idrottslyftsprojekt för barn och ungdom. Projektet har initierats och varit ett samarbete av Tennisklubbarna Strömstad, Hammarö, Mariestad och Uddevalla.

Nu går det bra att anmäla sig till Regionmästerskapen utomhus 2018. Tävlingen spelas på två orter. Falköping och Vänersborg.

I helgen avgjordes Elite Hotels Next Generation i Falköping och Mariestad. Svensk Tennis Väst har fått fram 12 nya vinnare som kommer spela slutspelet i Båstad 24-29 juni.

Vårgårda Tennisklubb har fått två nya grusbanor som man passade på att inviga på tisdagskvällen. Svensk Tennis Väst var på plats och överräckte en blombukett och önskade Tennisklubben lycka till i framtiden.

Lottningen till regionsfinalen Elite Hotels Next Generation är lottad! Regionsfinalen spelas helgen 1-3 juni.

Tävlingsträff i Skövde

(2018-05-18 13:31)
Under en dryg veckas tid reser Svensk Tennis Väst runt i regionen på 4 platser för att diskutera och planera framtidens sanktionerade tävlingar. I går var det Skövdes tur att få besök.

Under veckan spelas en Tennis Europé tävling för 14 åringarna i Falköping. Ett dryga tiotal Väst spelare deltar.

I helgen hölls en Tennisens Plattforms kurs i Vänersborg. Kursen var fulltecknad med 20 deltagare och Dino Ilecic var en uppskattad ledare.

I lördags hade Svenska Tennisförbundet sitt ordinarie årsmöte i Båstad. Svensk Tennis Väst var på plats.

Snart är det dags för utomhus spel och flera föreningar har redan klarat av premiärspelet. Samtidigt är det dags att anmäla till årets största tävling, Elite Hotels Next Generation

Lidköping P18 lag vann SM silver i helgen. Efter en knapp förlust med ynka 5 games skillnad kunde KLTK bärga SM guldet.

I lördags spelades Sveriges största minitennistävling i Vänersborgs Arena.

Svensk Tennis Väst har beslutat att ge tennisklubbarna möjligheter att söka ekonomiskt stöd till ungdomar som klubben vill satsa extraordinärt på. Tanken är att ge klubbarna möjlighet att finna medel till en djupare och mer omfattande träning.

Brandt 300dpi

E-post: info@amalstk.se