Nyheter från SDF

Nu är Västtouren uppdaterad både för klubb och individuellt så det är bara att gå in och kolla.

I helgen hölls en tävlingsledarutbildning i Karlstad. 14 nya tävlingsledare tog möjligheten att vidareutbilda sig. Kursledare var Peter Lindgren!

Klubbutbyte på sportlovet

(2019-02-15 10:34)
Vänersborg, Grästorp och Mariestad har sportlov på olika veckor. Då passar man på att genomföra klubbutbyten med träning och bad och andra roliga aktiviteter.

Johan Kindbom från Skultorps Tennisklubb vann utmärkelsen årets manliga unga ledare 2018 på idrottsgalan i Skövde. Detta är inte första gången som Skultorps Tennis håller sig väl framme.

Västserien utomhus 2019

(2019-02-10 16:03)
Nu är det dags för att börja anmäla serielag för utomhusserien. Sista anmälningsdagen är den 15 mars.

Regionmästerskapen spelas inomhus 15-17 mars. Sista dag för anmälan är måndagen den 4 mars!

Svensk Tennis Väst bjuder in till Årsmöte lördagen den 23 mars 2019! Årsmötet äger rum på Scandic Hotell Swania i Trollhättan.

Under veckan spelas den första utav 6 sammanlagda TE 14 tävlingar i Sverige i Vänersborg. Tilda Larsson och Filip Stidell Sandared har nått kvartsfinalen som spelas imorgon!

Jämna matcher i Masters

(2019-01-07 15:58)
Västtourens Masters slutspel avgjordes i helgen i Vänersborg. Svensk Tennis Västs främsta ungdomar gjorde upp om Masters titlarna och de bjöd på många bra, jämna och spännande matcher.

Till helgen spelas Västtourens Masters slutspel i Vänersborg. På lördagen klockan 14:00 kommer vi dela ut priser till alla individuella segrare i Västtouren!

Väst framgångar i SALK

(2018-12-31 13:23)
Som traditionen erbjuder spelas SALK under mellandagarna och nyår. Flera fina resultat har noterats av Väst!

Bästa tennisvänner Ja, tiden går och julen nalkas - tomten knackar säkert snart på dörren. Vi får hoppas att det finns fina saker i säcken som han vill dela med sig av.

Det blev fina Väst framgångar under Tennis Europé 14 tävlingen i Göteborg förra veckan.

10 nya tränare utbildade

(2018-12-03 09:22)
I helgen genomfördes del 2 av utbildningen TGU 1 i Falköping. Ledare var Jonas Ackerot som ses längst ut till vänster.

Karlstads minitennis-tävling i helgen blev en succè. 17 barn var på plats som deltog Och 4 duktiga tävlingsfunktionärer.

E-post: info@amalstk.se