Nyheter från SDF

Nadeem Kanani Trollhättans Tennisklubb vann sin första match i huvudtävlingen i Quality Hotell Open mot Norges Kristoffer Dalbak 6-2,6-4.

Svensk Tennis Väst bjuder in till årsmöte lördagen den 24 mars i Vänersborg på Quality Hotell.

Åmål Bella vann i SALK

(2018-01-08 12:58)
I helgen avslutades SALK Open med finalspel i tolvårsklasserna. Bella Bergqvist Larsson från Åmål började det nya året på bästa vis genom att vinna FS 12.

I helgen avgjordes Västtourens Masters slutspel i Vänersborg! I flera klasser blev det jämna och spännande matcher.

Västtourens Masters slutspel körde igång under lördagen. De individuella segrarna för varje ålders klass prisades för sina fina prestaioner.

Flera fina framgångar har noterats utav Väst spelarna under julhelgen i SALK Open 2018. Hugo Rask Strömstad gick till dubbelfinal i Pojkdubbel 14 i par med Eldin Nokic Åby

Västtourens Masters slutspel avgörs i Vänersborg helgen 6-7 januari. De tre främsta spelarna i varje åldersklass som samlat ihop flest poäng gör upp om Masters titeln!

SALK Open 2017

(2017-12-28 18:36)
På annandagen drog traditionsenligt den 112:e upplagan av SALK Open spelen igång!

Under helgen arrangerade Svensk Tennis Väst läger för över 100 ungdomar i åldern 14 år och yngre runt om i hela regionen!

Bästa tennisvänner ! Ja, tiden går snabbt den här tiden på året, det är märkligt vad mycket vi skall hinna med. Det är både på den privata arenan och den mer professionella.

Elfsborgs dam lag vann seriefinalen i division 1 södra mot Lerum på söndag och tog därmed steget upp i nästa års elitserien för damer.

Västtourens poängställning i den individuella tävlingen som ligger till grund för Masters 2018 är uppdaterad. Två tävlingar återstår innan touren är färdigspelad!

Vänersborgs TK tog en klar seger i Årets Serieklubb. Hela 17 poäng före tvåan Alingsås TK.

På torsdagen arrangerade Svensk Tennis Väst ett tränarmöte. Dryga 20 tränare var på plats. Det var framförallt två ämnen som stod på agendan. Hur ökar vi antalet tävlingspelare och hur förbättrar vi samarbetet mellan tränare och föreningar.

I helgen genomförde Svensk Tennis Väst 7 stycken 10 års läger runt om i regionen. På bilden: Ungdomar på läger i Hammarö!

Brandt 300dpi