Nyheter från SDF

I helgen spelades en SO Tour tävling i Falköping! Över 40 barn tävlade, umgicks och hade riktigt roligt.

Då regionens administratör efter många år i vår tjänst valt att gå i pension söker vi nu hans efterträdare.

Västtouren uppdaterad

(2017-10-09 12:46)
Västtouren är nu uppdaterad efter inomhussäsongens första tävlingar.

Svenska Tennisförbundet vill förstärka sin satsning på barn och ungdomar med att anställa en ansvarig för verksamhetsområdet.

Christer Sjöö till Väst

(2017-10-05 11:13)
Christer Sjöö som är Svenska Tennisförbundets Generalsekreterare kommer till Region Väst på besök torsdagen den 16 november!

Efter helgens spel i Borås står det klart att Stockholm och Göteborg kommer att göra upp om segern i Pirres Pokal.

Årets upplaga av Pirres Pokal spelas i Borås och det är Elfsborgs Tennis Som står som värd för arrangörskapet.

Tennis Väst i samarbete med Bofors Tennisklubb, SISU, Stråningstorpsskolan och Karlskoga kommun satsar på ett inkluderingsprojekt.

Lottningen till Västserien är klar. Seriepremiär blir den 7 oktober. Några nyheter kommer vi att kunna presentera.

Under helgen spelades Sofias Cup i Stockholm på Smedslättens banor. Sofias Cup är en regionstävling för flickor 12 och yngre där spelarna vinner många nya värdefulla erfarenheter.

Utbyte med mersmak

(2017-09-03 18:06)
Under lördagen spelades i Borås Tenniscenter för femte gången utbytesmatch mellan Väst och Göteborgs 15-20+ gäng.

Regionens tre klubbtävlingar Årets Serieklubb, Västouren och Årets RM-klubb är nu uppdaterade efter sommarens tävlingar och seriespel.

Lidköping söker tränare

(2017-08-30 11:54)
Lidköpings Tennisklubb söker ny chefstränare. Tjänsten är en heltidstjänst!

Nya Regionmästare korade

(2017-08-28 13:41)
Under helgen avgjordes Regionmästerskapen i Vänersborg och Falköping. Även om vädret var ostabilt så spelades merparten av matcherna utomhus.

Helgen 25-27 augusti avgörs Regionmästerskapen utomhus 2017 i Vänersborg och i Falköping.

Brandt 300dpi