Nyheter från SDF

Populär Arena Tennis

(2019-04-15 11:52)
På lördagen spelades SO Tourens Arena Tennis för tredje gången. En tävling som har blivit mycket uppskattad och populär bland deltagarna!

SM uppladdning i Karlstad

(2019-04-11 09:22)
Karlstads Tennisklubb körde en mycket uppskattad uppladdningsdag/träning i helgen med 12 deltagare från minst 5 klubbar. Detta är ett bra exempel på hur det ekonomiska träningsstödet som infördes förra året av Tennis Väst ska användas.

Under helgen genomfördes Tennisens Plattform i Vänersborg under Jonas Ackerots ledning.

I helgen genomfördes den andra omgången av Multiskillz utbildningen. Från Väst deltog följande föreningar: Karlstad, Åmål, Vänersborg, Mariestad och Skövde.

I lördags hade Svensk Tennis Väst sitt ordinarie årsmöte! Jan Dahlin tackade för sig efter 10 års styrelsearbete och 7 år som ordförande. Till ny ordförande valdes Johanna Grapengiesser!

Jämna matcher i RM

(2019-03-19 15:12)
I helgen avgjordes Regionmästerskapen runt om i regionen. I Alingsås spelade de yngsta 12 års klassen medan 14 åringarna höll hus i Falköping. 16 års och senior klassen spelades i Lidköping.

Ljungskile tennis i samarbete med Stenungsunds Tennisklubb söker tennistränare till hösten eller tidigare!

Elfsborgs Tennis söker ny chefstränare. Ansökan ska vara Elfsborg tillhanda senast 31 maj!

Lyssna på vad Svenska Tennisförbundets Generalsekreterare Christer Sjöö har för nyheter att berätta!

RM lottning klar

(2019-03-06 20:50)
Nu är lottningen kl till RM och 12 års spelas i Alingsås 14 i Falköping och 16, Sen spelas i Lidköping.

Nu är Västtouren uppdaterad både för klubb och individuellt så det är bara att gå in och kolla.

I helgen hölls en tävlingsledarutbildning i Karlstad. 14 nya tävlingsledare tog möjligheten att vidareutbilda sig. Kursledare var Peter Lindgren!

Klubbutbyte på sportlovet

(2019-02-15 10:34)
Vänersborg, Grästorp och Mariestad har sportlov på olika veckor. Då passar man på att genomföra klubbutbyten med träning och bad och andra roliga aktiviteter.

Johan Kindbom från Skultorps Tennisklubb vann utmärkelsen årets manliga unga ledare 2018 på idrottsgalan i Skövde. Detta är inte första gången som Skultorps Tennis håller sig väl framme.

Västserien utomhus 2019

(2019-02-10 16:03)
Nu är det dags för att börja anmäla serielag för utomhusserien. Sista anmälningsdagen är den 15 mars.

E-post: info@amalstk.se