Succé för Julblixten!

2017-12-05 12:41
Finalparen i Julblixten 2017, fr.v. Vinnarna Kennet Andersson, Krister Rydholm och andraplats för Dick Johansson, Carolin Thorstensson.
  • Uppdaterad: 2017-12-06 09:22

Julblixten i tennis med lottade par och dubbelspel blev en riktig succé med hela 24 deltagare, både damer och herrar.

Tävlingen spelades lördagen den 2 dec och pågick från morgon till sen eftermiddag i Rackethallen med många spännande och dramatiska matcher. Alla fick spela flera matcher eftersom förlorarna gick vidare till en "Loosers Cup" och där fick spela vidare.

Efter många sevärda och spännande matcher stod finalen mellan dubbelparen Kennet Andersson / Krister Rydholm som mötte ÅTK:s egen tränare Dick Johansson / Caroline Thorstensson.

Kennet Andersson och Krister Rydholm stod till slut som segrare efter en mycket bra och spännande match med siffrorna: 0-4, 4-3, 7-4.

Semifinalparen i Julblixten 2017.

Brandt 300dpi