Seger för Bella i RC Open!

22 NOV 2018 13:25
Det blev seger för Bella Bergkvist Larsson i RC Open FS14 som spelades i Jönköping den gångna helgen.
  • Uppdaterad: 22 NOV 2018 13:25

Bella vann fredagens första match med 6-0, 6-0 över Clara Svensson från Jönköpings Tennisklubb. I omgång två mot Tilda Grenestam från Norrköpings TK så blev segersiffrorna 6-2, 6-0. I lördagens andra match så var det kvartsfinal mot Alice Nossler från Tidholms TK och den matchen slutade 6-1, 6-3 till Bella.

På söndag morgon var det semifinal mot Linea Bajraliu från Helsingborgs TK, Bella spelar fortsatt bra och vinner den matchen med 6-1, 6-4 och var därmed klar för final på söndag eftermiddag.

I finalen på söndag eftermiddag så väntade Kaja Kosmac från Vetlanda TK, efter ett jämnt första set så höjer Bella sitt eget spel när det ska avgöras i andra set. Hon spelar stabilt med få egna misstag i andra set och kan vinna finalen med siffrorna 6-4, 6-0.

På bilden ser vi vänster 2:an Kaja Kosmac och till höger vinnaren av FS 14 år Bella Berkgkvist Larsson Åmåls Tennisklubb.