Påskslaget 2018

05 APR 2018 10:06
Fina resultat för våra ÅTK-juniorer i turneringen Påskslaget 2018 i Vänersborg!
  • Uppdaterad: 05 APR 2018 10:09

Anton Persson och Jonathan Cedervall spelade både dubbel och singel i 11-årsklassen.

I dubbel spelade de mycket bra och slutade till sist på en andraplats efter förlust i finalen mot Benjamin Du, Karlstad TK och Vilmer Rydberg, Mariestads TK, med resultatet 6-4, 6-3 i set.

I singel hamnade pojkarna i olika grupper. Jonathan tog sig vidare från sin grupp och spelade semifinal mot hemmafavoriten Kelvin Walltin. Matchen slutade 6-2, 6-2 till Kelvin som senare vann finalen. Jonathan slutade därmed på en tredjeplats i 11-årsklassen.

Joline Bergkvis Larsson spelade i flickor 11år och tog en fin tredjeplats. Bella Bergkvist Larsson spelade också denna turnering i damklassen men förlorade i semifinalen.