Multi SkillZ

23 NOV 2018 12:46
Varför Multi SkillZ? Jo, för att det är så otroligt väl lämpat för barn som en förberedande aktivitet i stort, men faktiskt speciellt lämpligt för tennis.
  • Skapad: 23 NOV 2018 12:46

Vill du träna ihop med ditt barn ?

Multiskillz är ett komplett program för all fysisk utveckling oavsett vilken sport man utövar.

Konceptet är framtagit av experter i Belgien och fokus ligger på rörelseglädje, koordination och samarbete.

Åmåls Tennisklubb har utbildat en instruktör och klubbens målsättningar är att utveckla varje enskild individ utifrån sina förutsättningar för idrott, inte bara tennis. Därför kommer vi att väva in mycket av Multiskillz konceptet i vår lek och bollskola.

Med mindre skolidrott på schemat och mer stillasittande aktiviteter framför dator och playstation är vi övertygande om att våra barn/ungdomar behöver mer motoriska grunder för att höja deras förutsättningar för en snabbare inlärning i en specialidrott.

Genom Multiskillz ställs barnen inför olika motoriska utmaningar, ofta tillsammans i par eller andra lagformer. Under lekfulla former och med enkla medel går barnens motoriska utveckling snabbt framåt.

Nu erbjuder vi barn/förälder träning !

Gå gärna in på Multiskillz hemsida och titta på den videon som ligger på deras första sida, den beskriver träningen på ett bra sätt.

Vi tänker göra ett par ”prova på” tillfällen under våren och söker föräldrar som tillsammans med sitt/sina barn vill prova på ! Barnen bör vara 5-7 år. Prova på är gratis!

Anmälan Ert intresse till: This is a mailto link