Hoppa till sidans innehåll

Bokning av bana

05 DEC 2017 12:11
All bokning av banor i Rackethallen skall fr.o.m. 1 januari 2018 ske i vårt bokningssystem Matchi.se.
  • Skapad: 05 DEC 2017 12:11

Vi kan konstatera att denna bokningstjänst har blivit en riktig succé, så vi vill påminna lite om denna tjänst igen för att Ni som ev. inte vet hur det går till.

https://www.matchi.se/facilities/amalstk

Alla våra banbokningar sker nu i samarbete med MATCHi, en modern onlinetjänst för racketsporter. Gå in och registrera dig redan idag!   Vi möjliggör nu bokning med betalning direkt online. För er med iPhone finns det även en app på App Store – observera att den kräver att du har sparat kortuppgifter på webben först eller har ett digitalt rabattkort på klubben. 
 
Det är vår förhoppning att införandet kommer underlätta och vara en del av ett enklare och roligare spelande och med fler möjligheter till att bedriva en bra verksamhet för oss. Dessutom är flera klubbar runtom i Sverige anslutna, så med samma inloggning kan du söka tider även på dessa när du är på resande fot.
 
Vad behöver jag göra? 
 
Medlem: Det kommer att skickas ett aktiveringsmejl från oss eller This is a mailto link och du behöver klicka på länken i det. (Har du inte fått mejlet var god leta i din ”spam”/”skräppost” för att se om det fastnat där.) När du har gjort det kommer du till registrering och kommer därefter direkt få ta del av dina medlemsförmåner som t ex bättre banpris. Ej medlem: Gå in på MATCHi och registrera dina användaruppgifter: http://matchi.se/registration/user
 
Nu kan du boka tider hos oss! Gå via  https://www.matchi.se/facilities/amalstk
 
Bokning & betalning: Du kan boka och betala med betal-/kreditkort direkt online. MATCHi stödjer säkra betalningar där du kan välja att aktivera Enkel Betalning, vilket möjliggör bokning utan att knappa in kortnr igen. Du kan även betala med digitala klippkort/rabatthäften vilket vi funderar på att införa!
 
Bokningsregler: Bokning kan ske max 4 veckor framåt i tiden. Avbokning för återbetalning – minus en reservationsavgift – ska ske senast 6h innan bokad tid. 
 
Inledningsvis kan det eventuellt kännas lite ovant. Får du problem med att boka eller undrar över något, kontakta oss på 0532-15949 eller mail This is a mailto link så hjälper vi dig.
 
Vi hoppas alla blir nöjda med de nya tjänsterna och vi tar gärna emot feedback och förslag på förbättringar som vi kan förmedla vidare (eller skriv en rad direkt till This is a mailto link).

Vid ev.frågor kontakta kansliet på Åmåls Tennisklubb: 0532-15949 eller via mail: This is a mailto link

Skribent: Kennet Andersson
Epost: Adressen Gömd

Våra Sponsorer:

 Huvudsponsor:

Sune Tholin

 

 

 

ELON

 

 Eltjänst1

 

 HEXPOL

 

 Glasmästarna

 

ica-supermarket 

 

intersport

 

Jobbakuten

 

Länsforsakringar_alvsborg

 

 Naturskolan

 

Optimera

 

pokalhuset

 

praktikertjänst

 

Resolutor

 

SEB-logo

 

Swedbank Transparant

 

 Svesäk AB

 

 

.

Postadress:
Åmåls nya TK - Tennis
S:a Kyrkogårdsgatan 2
66231 Åmål

Kontakt:
Tel: 0532-159 49
E-post: This is a mailto link

Se all info